Home lifestyle Travel outfit zomerse stedentrip

Travel outfit zomerse stedentrip

by Nathalie
2 comments

Bedenken wat je aantrekt tijdens een stedentrip hoort bij mij bij de voorpret van een reis. De sleutelwoorden daarbij zijn voor mij comfortabel, praktisch en toch vrouwelijk en fashionable. Zeker voor een stedentrip waarbij je vaak veel loopt en verschillende dingen doet. Ontdek hier mijn tips voor wat je mee kunt nemen qua kleding op stedentrip in de zomer.

1. Gympen
Als je net als ik veel loopt (tijdens een stedentrip minstens 10 km per dag) zijn goeie gympen die zitten als pantoffels echt onmisbaar! Ik heb gekozen voor deze, lichtgewicht, zwarte exemplaren waar je ook mee kunt joggen en die overal bij passen.

2. Sjaal
Maakt elke outfit compleet, is in het vliegtuig te gebruiken als dekentje, beschermt tegen regen (over je hoofd) en zon (nek, schouders) enzovoorts. Deze sjaal met uitvergrote etnic print is heerlijk zacht.

3. Hoed
Een fedora hoed zoals deze is mijn favoriete soort hoed. De stijl vind ik prachtig, hij zit lekker en heeft twee belangrijke functies: beschermt tegen de zon en houdt je haar droog tijdens een bui.

4. Tas
Vaak kies ik voor een rugzak, maar tijdens een zomerse stedentrip vind ik dat niet altijd fijn, want als het warm is plakt hij aan je rug. Een schoudertas als deze is dan veel prettiger en ook nog eens een plaatje om te zien. Hij is niet te groot, niet te klein en heeft voldoende vakjes met ritsen, zodat je je spullen geordend en veilig kunt opbergen.

5. Zonnebril
Nooit de deur uit zonder zonnebril. Zelfs als ik uit het raam van het vliegtuig kijk zet ik hem op. Goed voor je ogen en staat ook nog eens leuk!

6. Haarband
Als het echt warm is en ik geen zin heb in een hoed, maar wel mijn haar uit mijn gezicht wil houden gebruik ik een haarband. Deze knoop haardband is heel handig in maat verstelbaar.

7. Sandalen
Loopt de temperatuur op of wil je iets vrouwelijkere schoenen dan gympen? Deze minimalistische legergroene sandaaltjes lopen lekker en zijn makkelijk mee te nemen in je tas. Tip: je kunt er kleine spullen zoals je sokken in doen om ruimte te besparen.

Al deze artikelen zijn te koop bij Sacha in de webshop en/of de winkel.

2 comments

Tea 19/05/2016 - 08:33

Wat een gafe spullen! Ik dacht dat die winkel alleen schoenen had?

Reply
Hannah 27/05/2016 - 16:51

Ik neem ook altijd een neutraal jurkje mee. Dat kan overdag goed als casual, maar bijvoorbeeld ook ‘s avonds als ik uit ga. Dan draag ik er wat sieraden bij.

Reply

Laat een reactie achter