Berlijn is één van mijn favoriete steden. Ik ben er vier keer geweest en tijdens mijn derde bezoek heb ik delen van mijn stedentrip gefilmd om jou te laten zien hoe geweldig leuk deze stad is. Ik bezocht onder andere het Pure & Crafted festival, Mauerpark op zondag en de mooie Hakescher Markt.

Nog meer Berlijn tips

Berlijn is áltijd fijn. Het staat nooit stil en barst bijna uit zijn voegen van de originele initiatieven. Hieronder nog meer Berlijn tips voor je stedentrip.

5x doen in zomers Berlijn

Deze stad is voor mij één grote speeltuin, vooral in de zomer. Ik heb Berlijn al twee keer in de zomer bezocht en ga in augustus weer 5 dagen. Waarom ik zo dol ben op Berlijn in de zomer? Je kunt er op en top genieten van bijzondere dingen om te doen in de buitenlucht. Hier mijn 5 must do’s.

Lees verder

5x leukste wijken in Berlijn

Berlijn is groot en bestaat uit meerdere wijken die allemaal hun eigen charme hebben. Ik hou van ze allemaal, maar wat mij betreft zijn dit 5x leukste wijken in Berlijn: Mitte, Prenzlauerberg, Friedrichshain, Kreuzberg en Neukölnn. In dit artikel deel ik wat er zo bijzonder aan deze hippe buurten in Berlijn is en wat je er kunt zien en doen. Van te doen tips tot waar je leuk kunt eten en drinken en accommodatie aanraders.

Lees verder

Beste street art plek in Berlijn, Lissabon en Londen

Inmiddels een vast onderdeel van elke citytrip is het spotten van street art. Ze worden steeds mooier en zijn ware kunstwerken. In dit artikel deel ik de Beste street art plek in Berlijn, Lissabon en Londen waar je echt naartoe moet als je net als ik gek bent op street art. Kijk maar naar de foto’s!

Lees verder

5x de leukste markten in Berlijn

Aan leuke markten geen gebrek in Berlijn. Het hele jaar door kun je terecht op verschillende foodmarkten en vlooienmarkten verspreid door de stad. Je kunt er unieke producten shoppen, heerlijk smullen van kleine gerechtjes en genieten van een festivalachtige sfeer. In dit artikel deel ik mijn persoonlijke favorieten. Wat mij betreft de 5x de leukste markten in Berlijn die je niet wilt missen tijdens een stedentrip Berlijn.

Lees verder

13x leuk en betaalbaar eten en drinken in het centrum van Berlijn (wijk Mitte)

Tijdens je stedentrip Berlijn leuk en betaalbaar eten en drinken in het centrum? In de centraal gelegen wijk Mitte vind je allerlei leuke food hotspots om even koffie te drinken, te ontbijten, lunchen of uitgebreid te dineren. De keukens in Mitte zijn werelds want je eet er gerechten uit alle windstreken. In dit artikel mijn 13 favoriete adresjes.

Lees verder

2 thoughts on “Video: hoogtepunten Berlijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *