Home Portugal Video: roadtrip Madeira in de herfst

Video: roadtrip Madeira in de herfst

door Nathalie
0 Reacties

Het Hawaï van Europa en dat op slechts 4 uur vliegen van Nederland. Afgelopen herfst verkende ik een week lang dit bloedmooie Portugese eiland. Ik reed bijna het complete eiland rond en pakte veel binnenwegen om zoveel als mogelijk van de oogstrelende natuur te kunnen zien. De hoogtepunten zie je in deze video over Madeira.

Lees ook: 3x makkelijke wandeling op Madeira en mooiste bezienswaardigheden op Madeira [roadtrip route] en 15x de allerleukste dingen om te doen op Madeira.

Ook naar Madeira?

Je kunt met verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf Amsterdam naar Funchal op Madeira vliegen. Klik hier voor aanbiedingen van Transavia Nederland en o.a. KLM.

Voor het huren van een auto op Madeira tip ik Sunny Cars. Ik heb er zorgeloos mee over Madeira gereden. Waarom zorgeloos? Omdat je bij Sunny Cars altijd inclusief verzekeringen boekt. Extra tip: zorg ervoor dat je een auto boekt die een krachtige motor heeft. Zeker als je van plan bent om rond te rijden over het eiland zul je veel verschillende hoogtes ervaren. Met een kleine auto (met niet zo krachtige motor) is de kans daar dat je op sommige plekken onmogelijk omhoog komt. Ik had een Renault Captur gehuurd en dat ging perfect. Lees ook: auto huren in het buitenland [informatie en tips].

Op zoek naar een leuk vakantiehuis op Madeira? Lees ook het artikel 16x leuke vakantiehuizen op Madeira. De zuidkust staat erom bekend dat je daar het beste weer hebt met de meeste kans op droog, zonnig weer. In het noorden is het vaak iets onstuimiger.

Lees ook: Mooiste bergwandeling op Madeira: beklim de Pico Ruivo.

 

Laat een reactie achter