Home Engeland Video: stedentrip Leeds en roadtrip Yorkshire Dales

Video: stedentrip Leeds en roadtrip Yorkshire Dales

door Nathalie
0 Reacties

Een stedentrip Leeds in Noord-Engeland zit vol verrassingen. Oud en nieuw gaan hand in hand in Leeds. De stad barst van de historie en creatieve ondernemers die de stad nieuw leven inblazen. Je kunt er onder andere eeuwenoude architectuur bewonderen, eten in de meest hippe restaurants en geweldige musea zien. En dat alles op loopafstand en merendeels gratis! Dit maakt van Leeds een verrassende stedentripbestemming in Noord-Engeland. Hier 21x leuke dingen doen in Leeds.

Leeds ligt in Yorkshire, op steenworp afstand van de Yorkshire Dales. Een prachtig gebied in Noord-Engeland dat je met gemak vanuit Leeds kunt verkennen. Wij huurden een auto en hebben één dag het zuiden van de Yorkshire Dales verkend. Denk aan landelijke wegen, glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes, velden vol schapen en diepe valleien. De Yorkshire Dales zijn echt adembenemend.

Auto huren voor je reis door de Yorkshire Dales? Boek van tevoren bij Sunny Cars (dit is altijd all-inclusive, dus inclusief verzekeringen!).

Laat een reactie achter