Zoals jullie in mijn Instadiary en vlog over Santorini al konden zien verbleef ik op Santorini als een echte local in een authentieke Griekse grotwoning. Op de foto’s die ik ter plekke deelde op social media werd zó enthousiast gereageerd dat ik graag nog meer vertel en laat zien van deze accommodatie.

villa-ivi-santorini-map-of-joy5

Het privé-paradijsje heet Villa Ivi. Gelegen in het rustige, oogstrelende dorpje Megalochori in het midden van het eiland. Basic, maar mooi en comfortabel ingericht volgens de Feng Shui standaarden (verrassend!). Handgemaakte, houten deuren, een badkamer van terracotta, een keuken van leemstuc. Details waar ik als interieurfanaat van ging watertanden.

Lees ook: 5x mooiste dorpjes Santorini en 3x strandtenten op Santorini.

villa-ivi-santorini-map-of-joy6

Het is een perfecte plek voor stelletjes, kleine gezinnen of een klein reisgezelschap dat graag de rust op zoekt. Er waren zes slaapplaatsen (waarvan twee in een apart huisje) en het is ook echt ruim genoeg voor zes personen, doordat je twee badkamers hebt, een grote woonkamer, een keuken en een binnenplaats. Verblijf kost ongeveer € 1600,- per week, maar als je met bijvoorbeeld vier personen gaat is dat voor een weekje heel betaalbaar, helemaal doordat je een eigen keuken hebt en dus lekker thuis kunt eten.

Wil jij ook verblijven in een leuke accommodatie op Santorini? Klik hier voor aanbiedingen.

villa-ivi-santorini-map-of-joy8

villa-ivi-santorini-map-of-joy4

villa-ivi-santorini-map-of-joy3

villa-ivi-santorini-map-of-joy2

villa-ivi-santorini-map-of-joy

5 thoughts on “Villa Ivi, Santorini”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *