Home Geen categorie Voortgang Map of Joy in deze tijd…

Voortgang Map of Joy in deze tijd…

by Nathalie
Amsterdam

Als fulltime reisblogger zat ik de afgelopen dagen met een dilemma: moet ik gewoon door blijven gaan met het plaatsen van artikelen over reizen? Is dat niet ontzettend vreemd? Hebben mijn lezers daar nu wel behoefte aan? Ik vroeg het in een poll op Instagram en de meerderheid zei dat ik vooral moest blijven doorgaan met het plaatsen van reisartikelen.

De mooiste reactie die ik kreeg: dat ik juist nu reisverhalen moet blijven delen, om mensen iets te geven om naar uit te kijken voor als alles weer normaal is.

Ik zou aankomende week weer naar Schotland gaan, maar die reis gaat natuurlijk niet door. Het is ook nog maar afwachten wanneer het überhaupt weer verantwoord is om te gaan reizen. Ik heb besloten om niet specifiek over reizen tijdens deze crisis te schrijven. Je zult hier dus geen tips of updates over reizen tijdens deze Corona crisis vinden. Ik laat dat aan de échte experts over.

Ik heb gelukkig nog honderden reisverhalen te vertellen dus zal dat vooral blijven doen. Mijn focus zal echter iets meer op Nederland en lifestyle tips gaan liggen voorlopig. In de hoop dat we snel weer zorgeloos naar buiten kunnen en de Hollandse horeca, hotels, B&B’s etc kunnen gaan steunen.

Al is het te hopen dat dat voor mij financieel ook haalbaar blijft, want ik kan je eerlijk vertellen dat dit een hele grote financiële klap is… Map of Joy is mijn fulltime baan en momenteel komt er nauwelijks iets van waarde binnen. Gelukkig ben ik al vrij lang ondernemer en heb ik een spaarpotje voor onvoorziene omstandigheden als deze.

Dus, keep calm and carry on. Ik hoop dat je blijft genieten van wat ik doe en je lekker weg kunt dromen naar mooie toekomstige reizen, dichtbij huis en verder weg.

0 Reacties

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter