Home lifestyle Wereldse webshop tip: Moon Treasures

Wereldse webshop tip: Moon Treasures

door Nathalie
0 Reacties

Hou jij van wereldse woonvondsten? Unieke items uit Bali, liefst handgemaakt en in kleine oplage gemaakt? Dan is de webshop Moon Treasures een aanrader. De collectie maakt je niet alleen hebberig, je steunt met een aankoop ook indirect de makers van de oogstrelende producten.

Lees ook: 12x leuke, goedkope accommodaties in Ubud op Bali

(H)eerlijke collectie

Moon Treasures werkt zoveel als mogelijk samen met lokale familiebedrijven in Indonesië die zij een faire prijs betalen voor hun prachtige, handgemaakte producten. Er zit geen groothandel of agent tussen.

Zo weet je zeker dat het geld ook daadwerkelijk bij de families terecht komt en dat de lokale bevolking daar een beter leven van kan opbouwen. Jij krijgt mooie en unieke items, en de lokale bevolking kan bouwen aan een beter leven. Helemaal top.

Wereldse webshop tip: Moon Treasures

Stone man Putty – Sumba stone.

schelpenketting The Caramel Camel

Say A Little Prayer Basket- Balinese Offermandjes.

Professioneel schatzoeker

Eigenaresse Alissia: “Door Moon Treasures op te richten heb ik mijn twee grootste passies – namelijk reizen en schatzoeken – kunnen combineren, want wat is er nu leuker dan een professionele schatzoeker te zijn?

Van kleins af aan ben ik altijd al opzoek geweest naar kleine schatten: schelpjes, kraaltjes, glittertjes. Ik zag ze overal. De laatste jaren ben ik opzoek gegaan naar wat mij gelukkig maakt. Naar de ultieme treasures in dit leven.

Tijdens deze reis realiseerde ik me dat geluk niet te vinden is in het ultieme maar juist in de kleine dingen in het leven zit. Het zien van de maan of het ruisen van de zee. Dat zijn de magische momenten van het leven. It’s about the treasures in life!”

Wereldse webshop tip: Moon Treasures

1001 Night White – kleed.

Wereldse webshop tip: Moon Treasures

The Tree of Life Small – dromenvanger.

Wat kun je hier kopen?

Als je houdt van woonstijl Bali dan ben je in de webshop van Moon Treasures wel even zoet. Denk aan schelpenkettingen en andere accessoires met schelpen, maar ook wand- en hangdecoraties en kussens en kleedjes.

Alles is gemaakt van natuurlijke materialen en blinkt uit in eenvoud. Mooie neutrale kleuren en vormen die geen opsmuk nodig hebben om te shinen. Bovendien zijn ze makkelijk met elkaar te combineren. Ik heb schelpenketting The Caramel Camel thuis staan. Een unieke schelpenketting op een standaard in een caramel kleur bezaait met kauri schelpjes. Is het geen plaatje?

Goed om te weten: verzending is gratis vanaf € 75,- en je krijgt je bestelling plasticvrij thuis. Neem snel een kijkje op https://moontreasures.nl/

Wereldse webshop tip: Moon Treasures

schelpenketting The Caramel Camel

Laat een reactie achter