Home Geen categorie GESLOTEN Winactie: maak kans op € 100,- huurtegoed bij Sunny Cars

GESLOTEN Winactie: maak kans op € 100,- huurtegoed bij Sunny Cars

by Nathalie
Roadtrip Snaefellsnes, IJsland - Map of Joy

Ik mag een prijs naar mijn hart verloten, want voor mij betekent reizen met een huurauto vrijheid en optimaal genieten van mijn reis. Je kunt gaan en staan waar je wilt in je eigen tempo. In samenwerking met Sunny Cars mag ik maar liefst € 100,- huurtegoed verloten. Ben jij net zo gek op roadtrippen als ik? Lees dan verder om te ontdekken hoe jij kans maakt op deze prijs.

Icefields Parkway roadtrip route - Map of Joy

Over Sunny Cars

Als je vaker mijn blog bezoekt dan weet je dat ik altijd Sunny Cars aanraad om mee te roadtrippen. Grote troef van Sunny Cars is namelijk dat het een all-in autoverhuurmaatschappij is. Hierdoor kun je zorgeloos aan je roadtrip beginnen. Ze bieden namelijk áltijd all-in autoverhuur, waardoor je met een gerust hart op weg gaat.

Denk aan ongelimiteerd aantal kilometers, goede verzekeringen en (lokale) belastingen. Dat zit gewoon al bij je huurauto inbegrepen! Geen gestress en getwijfel bij het ophalen van je huurauto of je nu wel of niet een extra verzekering moet afsluiten. Sterker nog: Sunny Cars benadrukt zelfs dat je je dit niet moet laten aanpraten.

Nog meer genieten van fijne extra’s? Het is voor veel bestemmingen mogelijk om een premium pakket af te sluiten. Hiermee sla je onder andere de wachtrij bij het ophalen van je huurauto over en krijg je gegarandeerd een auto mee die minder dan 1 jaar oud is of maximaal 25.000 km op de teller heeft staan. En dat voor hele schappelijke prijzen. Ze bieden een enorm aanbod in huurauto’s aan in verschillende (prijs)klassen voor meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen.

Roadtrip route, de leukste dingen om te doen in Noord-Trondelag - Map of Joy

Maak kans op € 100,- huurtegoed bij Sunny Cars

In samenwerking met Sunny Cars mag ik € 100,- huurtegoed weggeven. Met dit bedrag kun je makkelijk een midweek of lang weekend met een kleine huurauto genieten van een bestemming als Noord-Ierland, Toscane of Andalusië. Je kunt het huurtegoed natuurlijk ook gebruiken voor een upgrade naar een grotere auto.

Wil jij kans maken? Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op de maandelijkse nieuwsbrief (hieronder) als je dit nog niet hebt gedaan. Laat in een reactie weten dat je nieuwsbrief abonnee bent en waar je zou willen roadtrippen. Dat is alles! Meedoen kan tot en met dinsdag 28 mei 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht door middel van een e-mail, dus laat ajb een geldig mailadres achter.

Het laatste reisnieuws en reisinspiratie van Map of Joy in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates requiredIn samenwerking met Sunny Cars.

Dit vind je misschien ook leuk

13 comments

Ann Standaert 14/05/2019 - 09:14

Ik wil heel graag roadtrippen met Sunny Cars, mijn favoriete autoverhuurbedrijf sinds enkele jaren.

Reply
Daniëlle 14/05/2019 - 20:56

Oh dat lijkt mij enorm fijn!
Deze zomer gaan we voor het eerst vliegen met onze kindjes, naar Andalusië. We willen een auto huren zodat we de omgeving kunnen ontdekken. Het is daar zo mooi! Het lijkt me fijn om bij een betrouwbare verhuurder te huren zodat we geen lange wachttijden of onverwachte verrassingen hebben met die kleintjes op reis. Dit klinkt ideaal dus ik ga heel hard duimen.
☀️

Reply
Marianne 14/05/2019 - 21:50

Ik ken Sunny Cars nog niet, dus zou graag kennismaken. Een roadtrip door Ierland of Schotland lijkt me erg mooi.

Reply
Ellen 16/05/2019 - 17:33

Je leuke nieuwsbrief ontving ik natuurlijk al! Wij zouden heel graag met een huurauto eens een roadtrip willen maken in de hak van de laars: Puglia Italië

Was jij daar al eens geweest?

Reply
Nathalie 17/05/2019 - 08:49

Leuk! Nee, staat nog op mijn wensenlijstje. Lijkt me prachtig!

Reply
Zarina 18/05/2019 - 10:29

Aaaaah, wat een mooie prijs! Net als jij vind ik dat roadtrippen met eigen vervoer het ultieme vrijheidsgevoel geeft. Helaas heb ik nog lang niet zoveel mooie autoreizen als jij gemaakt, maar ik heb zeker verschillende droombestemmingen op mijn bucket list staan om hier hopelijk verandering in te brengen. (Waarbij ik de waardevolle informatie op jouw website zeker kan gebruiken voor het plannen!) Bovenaan de lijst staan IJsland en Schotland, maar ook Ierland en een ‘Scandi’ roadtrip lijken me waanzinnig mooi. De Sunny Cars voucher zou dus zeker goed van pas komen 🙂 (Ik ben trouwens al geabonneerd op je nieuwsbrief.)

Reply
R. Barnhoorn 18/05/2019 - 22:06

Ik zou als nieuwsbrief abonnee graag een roadrip willen maken in de Vogezen

Reply
Varsha 22/05/2019 - 06:07

Super leuk! Ik wil graag een roadtrip ergens in duitsland of frankrijk gaan doen. Ik was aan het zoeken op Pinterest naar ideeen en zo ben ik hier terecht gekomen! Leuke site met veel bruikbare info. Bedankt!

Reply
Steffie 25/05/2019 - 11:07

Wat een prijs! Roadtrippen door Italië lijkt me geweldig leuk.

Reply
Particia 25/05/2019 - 15:41

Ik ken Sunny cars nog niet, maar wat je zegt klinkt goed. Zou het graag winnen voor een mooie route door Spanje.

Reply
Marlies 27/05/2019 - 15:38

Ja dat wil ik wel, roadtrippen met een Sunny Cars auto!

Reply
Brigitte 28/05/2019 - 08:28

Net als jij naar Toscane! Lijkt me heeeeeel mooi.

Reply
Marco 28/05/2019 - 10:55

Roadtrippen met Sunny Cars is heerlijk. Vorig jaar met een auto van Sunny cars op stap geweest in Toulouse. Prima service! Dit jaar gaat mijn dochter de overstap maken naar de middelbare school. Dat gaan we vieren met een stedentrip in Europa. Op Map of joy is inspiratie genoeg te vinden!

Reply

Laat een reactie achter