Wie jarig is trakteert. Terwijl ik de kaarsjes op mijn verjaardagstaart uitblaas mag ik in samenwerking met Sunny Cars maar liefst € 150,- huurtegoed verloten. Een prijs naar mijn hart, want voor mij betekent reizen met een huurauto vrijheid en optimaal genieten van mijn reis. Je kunt gaan en staan waar je wilt in je eigen tempo. Ben jij net zo gek op roadtrippen als ik? Lees dan verder om te ontdekken hoe jij kans maakt op deze prijs.

Icefields Parkway roadtrip route - Map of Joy

Over Sunny Cars

Als je vaker mijn blog bezoekt dan weet je dat ik altijd Sunny Cars aanraad om mee te roadtrippen. Grote troef van Sunny Cars is namelijk dat je zorgeloos aan je roadtrip kunt beginnen. Ze bieden namelijk altijd all-in autoverhuur, waardoor je met een gerust hart op weg gaat.

Denk aan ongelimiteerd aantal kilometers, goede verzekeringen en (lokale) belastingen. Dat zit gewoon al bij je huurauto inbegrepen! Geen gestress en getwijfel bij het ophalen van je huurauto of je nu wel of niet een extra verzekering moet afsluiten. Sterker nog: Sunny Cars benadrukt zelfs dat je je dit niet moet laten aanpraten.

Nog meer genieten van fijne extra’s? Het is voor veel bestemmingen mogelijk om een premium pakket af te sluiten. Hiermee sla je onder andere de wachtrij bij het ophalen van je huurauto over en krijg je gegarandeerd een auto mee die minder dan 1 jaar oud is of maximaal 25.000 km op de teller heeft staan. En dat voor hele schappelijke prijzen. Ze bieden een enorm aanbod in huurauto’s aan in verschillende (prijs)klassen voor meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen.

Roadtrip route, de leukste dingen om te doen in Noord-Trondelag - Map of Joy

Maak kans op € 150,- huurtegoed bij Sunny Cars

In samenwerking met Sunny Cars mag ik € 150,- huurtegoed weggeven. Met dit bedrag kun je makkelijk een midweek of lang weekend met een kleine huurauto genieten van een bestemming als Noord-Ierland, Toscane of Andalusië. Je kunt het huurtegoed natuurlijk ook gebruiken voor een upgrade naar een grotere auto.

Wil jij kans maken? Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op de maandelijkse nieuwsbrief (hieronder) als je dit nog niet hebt gedaan. Laat in een reactie weten dat je nieuwsbrief abonnee bent en waar je zou willen roadtrippen. Dat is alles! Meedoen kan tot en met woensdag 13 november 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht door middel van een e-mail, dus laat ajb een geldig mailadres achter.

Het laatste reisnieuws en reisinspiratie van Map of Joy in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates requiredIn samenwerking met Sunny Cars.

16 thoughts on “Winactie: maak kans op € 150,- huurtegoed bij Sunny Cars [GESLOTEN]”

 1. Ahh, dit zou top zijn! Ik ben van plan deze zomer door Europa te roadtrippen (kroatië, slovenië, Zwitserland, Oostenrijk, Italië etc. lijken me enorm mooie landen). Ik kan dit dus zeker goed gebruiken 🙂 Ik doe mee! (en ben gesubcribed)

 2. Dat zou te gek zijn om te winnen. Wil in het najaar van 2019 heel graag weer naar IJsland om het noorderlicht te spotten. Dit kan uiteraard het beste met een huurauto :-).

  Verder geb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief. Nu maar duimen

 3. Wat een leuke actie. Ik zou heel graag in het najaar van 2019 weer naar IJsland gaan om het noorderlicht te spotten. Dit kan het beste met een huurauto :-).

  Subscribed ✔️

 4. Aaaah wauw dat zou echt gaaf zijn! Wij gaan in januari naar Ibiza om alle leuke plekjes te gaan bekijken waar we in de zomer niet aan toe komen Een auto is dan zeker nodig… dus ik ga duimen

  P.s. Ben al nieuwsbrief abonnee

 5. Nieuwsbrief abonnee, check! Wauw, wat een toffe prijs! Ik zou graag met mijn lieve zus in een autootje genieten langs de Engelse kust. Samen lekker weg, bijkletsen, uitwaaien, ons beste Britse accent gebruiken (ahum) en genieten van een high tea! Duimen 🙂

 6. Yessss samen Feest! jullie een jubileum en ik …37 kaarsjes! like deel en reis graag mee #bucketlist #familyfun #gezellig

 7. Ik zou heel graag met mijn gezin een roadtrip door Toscane maken!
  En ik ben inmiddels nieuwsbrief abonnee.
  Nu maar duimen.

 8. Wat een leuke actie. Ik heb me zojuist aangemeld voor de nieuwsbrief. Ik ben door je foto’s en blogs vooral heel enthousiast geworden over Groot Brittannië. Na mijn korte tripje naar York in oktober wil ik nog zoveel meer van dit land ontdekken!

 9. Proficiat met je verjaardag.!! Ik zou heel graag een roadtrip doen in het Spaanse Baskenland om daar cultuur en food te combineren. Zeker Bilbao en San Sebastian.

 10. Wat een toffe prijs! Ik roadtrip graag en ben bekend met Sunny Cars. Altijd tevreden over. Volgend jaar staat sowieso een roadtrip Sardinië op de planning, dus dat huurtegoed zou goed van pas komen.

 11. Ik geniet altijd van je mooie inspirerende verhalen, dus die inschrijving op je nieuwsbrief is bij deze gedaan! Ik doe ook graag mee met je winactie 🙂

 12. Ik ga toevallig binnenkort op een roadtrip met een Sunny Car huurauto voor een paar dagen. Ben erg benieuwd naar hun service! Er zijn zoveel bestemmingen waar ik heen zou willen en de vrijheid van een eigen auto tijdens een reis is echt geweldig! Vanwege het gedoe met Brexit denk ik dat ik het volgend jaar houd bij ‘staycations’ in eigen land. Er is nog zoveel van het VK te zien en ontdekken voor mij, ik denk dat jij mogelijk meer ervan hebt gezien dan ik nu 😉 Ik zou o.a. ontzettend graag de kust in het zuiden willen ontdekken en door zowel de kneuterige als nieuwe creative hubs trekken (veel van onze vrienden zijn uit Londen naar diverse kustplaatsen verhuisd de laatste jaren), ook moet ik hoognodig naar Wales (ben er nog nooit geweest!), maar wat al jaren hoog aan mijn lijstje staat is een roadtrip door Schotland! Genieten van de ruige berglandschappen, whisky drinken (manlief rijdt dan, hij drinkt niet, haha), met wat geluk zeehonden en de hooglanders spotten en me laten overweldigen door de magische omgeving. Oh, als ik er alleen al aan denk, dan voel ik het al kriebelen 🙂
  Heb me trouwens ingeschreven voor de nieuwsbrief! (Hoop dat de actie inderdaad t/m woensdag 14 november loopt, want in de tekst staat 13 november maar dat was dinsdag ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *