Home Amerika Winactie: 5x reisgids ‘Hallo! New York’ [gesloten]

Winactie: 5x reisgids ‘Hallo! New York’ [gesloten]

by Nathalie
38 comments

Mijn nieuwste boek is uit! Deze keer mocht ik meewerken aan een reisgids over New York. ‘Hallo! New York’ is niet zomaar de zoveelste reisgids. We hebben geprobeerd de reisgids opnieuw uit te vinden. Lees hier alles over de reisgids ‘Hallo! New York’ en maak kans op één van de 5 exemplaren die ik ga verloten.

Wat maakt ‘Hallo! New York’ zo bijzonder?

Bedenker en uitgever van het boek is Sebastiaan Klijnen, een New York fan in hart en nieren. Hij gaat er zo vaak als mogelijk naartoe en heeft het platform NWYRK opgericht dat op Facebook en Instagram al enorm groot is. Het idee voor een boek was er al een paar jaar. Hij heeft met een team van 8 New York fans (waaronder ik) gekeken naar hoe we het beste onze passie voor de stad in boekvorm kunnen uitbrengen.

Passie voor New York staat voorop en we wilden een reisgids maken dat anders dan andere reisgidsen is. Vol inspiratie en die ook een lust voor het oog is. Dit is niet over één nacht ijs gegaan. Er is veel gebrainstormt, geschreven, geschrapt… Sebastiaan is de drijvende kracht achter het boek. Hij heeft het meeste gedaan en bovenal de vormgeving voor zijn rekening genomen (en die ziet er echt waanzinnig uit). De andere 7 New York fans die aan het boek hebben meegewerkt hebben content aangeleverd en meegedacht.

Het resultaat is een reisgids bomvol geheimen, verborgen plekjes, thema wandelingen, informatie, inspiratie, hotspots en leuke tips die je nog niet eerder in de reisgidsen kon vinden. Vol New York liefde ontdek je de stad als een échte New Yorker! Daarnaast nodigt de reisgids uit tot eigen inbreng. Het is een ‘knip en plak schrift’, want de lege velden vragen erom om zelf in te vullen. Een interactieve reisgids dus.

Door het handzame formaat van 14,9 x 10,8 x 2 cm, neem je het boek makkelijk mee op stedentrip naar New York. Het boekt telt 368 pagina’s én is voorzien van een gratis app die je in New York kunt gebruiken om alle bijzondere plekjes met je smartphone te ontdekken. Het boek kost € 18,50 en is onder andere te bestellen op de website van Hallo! New York, Bol, Bruna etc.

Hallo! New York boek - Map of Joy

Hallo! New York boek - Map of Joy

Hallo! New York boek - Map of Joy

Win een exemplaar van ‘Hallo! New York’

Wil jij New York verkennen als een echte New Yorker met de reisgids ‘Hallo! New York’? Ik verloot 5 exemplaren van het boek!

Wil jij kans maken? Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op de maandelijkse nieuwsbrief (hieronder) als je dit nog niet hebt gedaan. Laat in een reactie weten dat je nieuwsbrief abonnee bent en een exemplaar zou willen winnen. Dat is alles! Meedoen kan tot en met donderdag 13 december 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht door middel van een e-mail, dus laat ajb een geldig mailadres achter.

Het laatste reisnieuws en reisinspiratie van Map of Joy in je mailbox?

meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates requiredLees ook:
5x bijzonder slapen in New York
5x hotspots in DUMBO, New York
10x favo hotspots in Williamsburg, Brooklyn, New York
Mijn 5 favoriete buurten in New York City
7x doen in december in New York
5x eten en drinken in Williamsburg, New York

38 comments

Marjolein Peters 27/11/2018 - 08:15

Ja natuurlijk!! win ik heeeel graag deze reisgids!
Enorme NY fan hier, heimwee als ik er te lang niet ben…
Inmiddels 5x bezocht maar het zal nooit vaak genoeg zijn
om NY helemaal te leren kennen.
Net geabonneerd op je nieuwsbrief.
Ik ga duimen! (heel hard )

Reply
Enita 27/11/2018 - 08:20

Ik ben nieuwsbriefabonnee en maak graag kans op een exemplaar

Reply
Simone 27/11/2018 - 08:21

Wauw, wat gaaf!! Als die hard New York fan kan ik het niet laten om mee te doen. Wat een prachtig boek is dit. En zo leuk dat het interactief is. Ik ben dol op alles wat met New York te maken heeft en heb al heimwee sinds de dag dat ik weer thuis ben. Op deze manier kan ik alvast dromen over de volgende trip en leuke, nieuwe en geheime plekjes ontdekken! <3 Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief. Wat een super leuk actie! Dank je wel voor het mogelijk maken.

Reply
Yvonne 27/11/2018 - 13:17

Het ziet er echt super tof uit! Niet zo’n saaie standaard reisgids… Aangezien ik heeeel graag nog eens naar NYC ga ergens in de komende paar jaar, doe ik graag mee met de verloting! Uiteraard ingeschreven voor je nieuwsbrief :) Succes met de boekpromotie!

Reply
Louise 28/11/2018 - 21:03

Doe graag mee met deze toffe winactie. Ik ben nieuwsbrief abonnee

Reply
simone vormeer 28/11/2018 - 21:19

Leuk leuk leuk!!! 1 keer in New York geweest maar can’t wait to go back! l❤NY
En natuurlijk nieuwsbrief-abonnee geworden.

Reply
Xaviera Jamie 28/11/2018 - 21:21

Ik ben nieuwsbrief abonnee en doe reuze graag mee aan de verloting van dit toffe boek!

Reply
Ilse Verswijveren 28/11/2018 - 21:22

Ik sta ingeschreven voor de nieuwsbrief en bij deze laat ik u weten graag voor dit boek over the city that never sleeps, in aanmerking te willen komen. New York New York, a city so nice you can name it twice.

Reply
Ling Choi 28/11/2018 - 21:42

Ook al heb ik New York City drie keer bezocht, ontdek ik ieder keer nieuwe plekjes. Deze stad verveelt nooit. Ik doe graag mee en heb ingeschreven op het nieuwsbrief. Wie weet, ga ik nog een keer terug naar the big Apple.

Reply
Tamara V 28/11/2018 - 21:47

The city that never sleeps………
Ik ben abonnee en ga volgend jaar (eindelijk) met een studiegenootje naar the big apple
Kijk er zo naar uit

Reply
Nadine 28/11/2018 - 21:53

Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief. Leuke actie! Ik doe mee!

Reply
Clau-dya 28/11/2018 - 21:54

Wow! Echt een must have voor mijn volgende keer naar New York, je blijft daar ontdekken en pareltjes vinden, love it!!!

Reply
Esthel 28/11/2018 - 21:54

Jep, ik ontvang al je nieuwsbrief! En wat een gaaf boek… als scrapbooker hou ik van dit soort reisgidsen. Heerlijk! New York staat al heel lang op m’n lijstje. En nu ik weer alleen ben en op eigen benen sta ga dat er vast een keer van komen!

Reply
Silvia 28/11/2018 - 22:04

Aangemeld voor de nieuwsbrief. Heel graag maak ik een kans op een exemplaar van Hallo, New York! De marathon daar staat hoog op onze wishlist.bleuk om daarna, want ervoor is niet handig met deze gids de stad rond te struinen.

Reply
Daniëlle 28/11/2018 - 22:11

Hallo, ik ben nu nieuwsbrief abonnee en tot mijn grote spijt nog NOOIT New York mogen bezoeken. Maar eens komt die dag dan dan zou ik dolgraag dit boek meenemen. Succes met de verkoop !

Reply
Claudia 28/11/2018 - 23:03

I.LOVE.NEW.YORK!! Het lijkt me super vet om met jullie reisgids in de hand nog eens terug te gaan. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe hij eruit ziet. En ik ben ook benieuwd naar je nieuwsbrieven, dus ik heb me ingeschreven. Thumbs up!!

Reply
Karin Bakker 28/11/2018 - 23:04

Lid van de nieuwsbrief. Ik doe graag mee. Afgelopen najaar voor het eerst New York bezocht maar vast niet voor de laatste keer

Reply
Janiek 28/11/2018 - 23:07

Ingeschreven op de nieuwsbrief.

Mijn schoonzus, zwager en hun twee zoons zijn afgelopen zondag vertrokken naar Philadelphia. Nadat ze de afgelopen 5 jaren in Dubai hebben gewoond is het plan de komende jaren hetzelfde in Amerika te doen. Uiteraard brengen wij ze graag meerdere keren per jaar een bezoekje en laat Philadelphia nu net heel dichtbij New York liggen…

Reply
Riekie Bos 29/11/2018 - 07:08

Ik ben nieuwsbriefabonnee en waag graag een kansje!
In 2019 hoop ik voor het eerst naar NY te gaan.
ZIN IN !!!

Reply
Vicky - Stijl Habitat 29/11/2018 - 09:04

Wat ontzettend gaaf om aan zo’n project mee te werken, gefeliciteerd! Ik ben nu 2x in NYC geweest en ik zou vandaag weer in het vliegtuig stappen als het kon.
Het lijkt mij heel leuk om tijdens een volgende trip met deze gids op pad te gaan!

Ik heb mij zojuist ook geabonneerd op jouw nieuwsbrief maar volg jij ook op Bloglovin, is dit hetzelfde?

Reply
Stefanie 29/11/2018 - 09:42

Hallo

Ik ben abonnee en doe heel graag mee met deze winactie!

Reply
joke 29/11/2018 - 10:41

Ik kijk altijd uit naar de nieuwsbrief, ik zou het boek heel graag winnen voor mijn nicht die na heel veel dromen en sparen in april naar New York gaat.

Reply
willeke 29/11/2018 - 10:42

Ik kijk altijd uit naar de nieuwsbrief, ik zou het boek heel graag winnen voor mijn nicht die na heel veel dromen en sparen in april naar New York gaat.

Reply
Anna 29/11/2018 - 11:07

Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief,en maak graag kans op dit boek
New York bezoeken is een van mijn grootste wensen.

Reply
Mira 29/11/2018 - 11:21

Hoi, wat een leuke actie, ik ga in mei 2019 naar New York met een fotoreis en deze gids zou heel erg goed uitkomen.
Ik ben al aangemeld voor deze nieuwsbrief en heb al veel info gebruikt.
Graag zou ik kans maken op het winnen van deze reisgids.

Gr Mira

Reply
Trudy 29/11/2018 - 11:41

Wat ziet deze gids er te gek uit! Ik zou deze heel erg graag winnen. Ik ben abonnee van de nieuwsbrief. In oktober 2017 ben ik voor het eerst in NYC geweest voor mijn huwelijksreis. Echt helemaal te gek. Nu aan het sparen om weer terug te gaan! Zo’n gids lijkt me ideaal om meer te zien dan de geijkte hotspots. Top!

Reply
Yvonne 29/11/2018 - 12:37

Super actie! Dit Geneeskunde studentje heeft New York zeker nog op haar lijstje staan. Leuk om mezelf alvast lekker te maken met dit boekje!! Dankzij de nieuwsbrief zie ik maandelijks toffe dingen voorbij komen :)

Reply
Ann 29/11/2018 - 13:01

Ik ben reeds nieuwsbrieflezer en grote fan van NY.
Ik ben er al 4 keer geweest, maar zou onmiddellijk terug willen. Misschien is het nieuwe boek wel een extra stimulans om weer een trip naar NY te plannen. Fingers crossed.

Reply
Hilda 29/11/2018 - 18:47

oh deze zou ik graag als Sint of Kerst kado aan mezelf geven New York staat hoog op mijn bucket lijst✔️ Dit zou de ideale voorbereiding zijn!

Reply
Bea van Sambeeck 29/11/2018 - 19:08

Leuk om dit te winnen!

Reply
Fabienne 29/11/2018 - 20:14

Ik ben nieuwsbrief abonnee en maak graag kans op de reisgids “Hallo! New York”

Reply
Remco B 29/11/2018 - 23:50

Deze nieuwsbrief abonnee zou ook heel graag één van de reisgidsen winnen. In het najaar van 2019 zouden we heel graag een dikke week naar New York gaan. We zijn er nooit eerder geweest en gaan graag zo goed geïnformeerd mogelijk op reis.

Reply
Kees Meijers 01/12/2018 - 08:17

New York staat al een heel tijdje om ons verlanglijstje. In 2019 of 2020 laten we deze wens uitkomen en gaan we met onze meiden erheen. Met deze hippe reisgids moet dit beslist lukken. Ik heb me zojuist geabonneerd op de nieuwsbrief.

Reply
Yvonne Renckens 01/12/2018 - 08:31

Yes de nieuwsbrief valt al op mijn digitale mat! New york staat zeker nog op de wishlist voor 2019, dus ik doe grasg mee met de winactie.

Reply
Maaike 01/12/2018 - 15:49

Geabonneerd! Met mijn twee beste vriendinnen ga ik in 2019 ter ere van onze 40e verjaardag naar NYC. WE HEBBEN DE INSIDERSTIPS NODIG!!

Reply
Maaike 01/12/2018 - 15:50

Geabonneerd! Met mijn twee beste vriendinnen ga ik in 2019 ter ere van onze 40e verjaardag naar NYC.
WE HEBBEN DE INSIDERSTIPS NODIG!!

Reply
Sylvia 04/12/2018 - 14:13

Ik was al geabonneerd en wil dolgraag de gids ontvangen! Dit jaar hebben wij een reisje New York kado gedaan aan onze dochter omdat ze haar diploma heeft gehaald! Alle hotspots gezien, maar willen nog meer van NY ontdekken!!

Reply
Heleen 06/12/2018 - 11:54

Ik ben er twee keer geweest en wil voor de volgende keer deze reisgids graag meenemen in de voorbereiding. Het boek ziet er erg mooi en waardevol uit #love.

Reply

Laat een reactie achter