Home Geen categorie Mijn nieuwe project Woef Welkom van start

Mijn nieuwe project Woef Welkom van start

geschreven door Nathalie
0 Reacties

Een spannende dag, want vandaag gaat een nieuw project van mij van start: Woef Welkom. Een idee waar ik al een tijdje mee rondloop en waar ik de afgelopen twee maanden druk mee bezig ben geweest om te realiseren. Woef Welkom staat in het teken van dagjes uit en reizen met een hond in Nederland en de rest van Europa.

Waarom Woef Welkom?

Het idee voor Woef Welkom is ontstaan vanuit eigen ervaring. Ik ben samen met mijn man de trotse eigenaar van een kooikerhondje die graag met ons mee op pad gaat. Doordat wij voor onszelf altijd op zoek zijn naar plekken waar honden welkom zijn en ons vaak gevraagd wordt om tips besloot ik samen met mijn man Jasper Woef Welkom op te richten. Een website waar al onze tips, voor reizen met een hond door Europa, gebundeld op één plek verschijnen.

Wat kun je verwachten?

Een website vol leuke adresjes om te eten en te slapen, bijzondere activiteiten om te doen en handige tips. Voor alle adresjes en activiteiten geldt dat het echt iets speciaals moet zijn, leuk voor de baasjes én de hond. Denk aan een vrijstaand huisje in een bos waar je kunt logeren of een restaurant met een bijzonder concept. De focus ligt op Nederland, maar landen waar je makkelijk met een hond per auto en/of boot naartoe kunt reizen komen ook aan bod. Zo staat er nu al een reisverslag over reizen met de hond naar Schotland op de website.

Meewerken?

Heb je zelf een leuke tip? We vinden het super om van je te horen. Mailen mag naar info@woefwelkom.nl Daarnaast vinden we het tof als je op social media de hashtag #woefwelkom plaatst bij een foto waar het vakantieplezier van je hond op te zien is. Wie weet delen we hem op Instagram of de Facebookpagina. We hebben trouwens ook een Pinterestboard voor nog meer inspiratie en tips. En ben je zelf op reis geweest met je hond en vind je het leuk om daarover te vertellen? Ook dan vinden we het leuk om van je te horen.

Niets missen? Meld je aan voor de Woef Welkom nieuwsbrief. Klik hier.

Laat een reactie achter

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.