Home Amsterdam Woonshoppen in De Pijp? Dit zijn de leukste adresjes

Woonshoppen in De Pijp? Dit zijn de leukste adresjes

door Nathalie
0 Reacties

De Amsterdamse buurt De Pijp is een goudmijn voor de wereldse woonfanaat. Je vindt er winkeltjes met een exclusief aanbod en waar je je interieur een echte make-over kunt geven. Van grote meubels tot kleine accessoires, uit allerlei windstreken.

Lees ook: Woonshoppen in de Jordaan? Dit zijn de leukste adresjes

Hutspot

Hutspot is meer dan een winkel. Het is een platform voor jong talent waar wonen, lifestyle en fashion samenkomt. De collectie wisselt constant, dus het is altijd leuk om hier even binnen te lopen en inspiratie op te doen. Vergeet niet neer te ploffen in het Hutspot Café voor koffie en carrot cake!
Van Woustraat 4

Lees ook: 26x de beste high tea plekken in Amsterdam (ook take-away en thuisbezorgen)

Hutspot, hotspot, Amsterdam - Map of Joy

De Emaillekeizer

Combineer een bezoek aan de Albert Cuypmarkt op zaterdag met een bezoek aan De Emaillekeizer. Zoals de naam al doet vermoeden moet je hier zijn als je van emaille houdt. Schalen, kommen, (naam)borden in allerlei vormen en kleuren. Moeilijk kiezen!
1e Sweelinckstraat 15

Leuke dingen doen in Amsterdam? Boek je tickets voordelig hier.

Anna + Nina

Bij Anna + Nina hebben ze oog voor detail. Je vindt er allerlei moois voor thuis van over de hele wereld. Mooie kaarsen en kandelaren, maar ook niet te versmaden bestek en espresso kopjes. Hier word je hebberig!
Gerard Doustraat 94

Anna + Nina, hotspot, Amsterdam - Map of Joy

All the luck in the world

Bij All the luck in the world zijn vrolijk, creatief, recycled en vintage design de sleutelwoorden. Hier wordt hergebruik toegepast als antwoord op de wegwerpcultuur. Er zijn ook handgemaakte items te vinden. Uniek adres!
Gerard Doustraat 86 hs

Lees ook: Huis kopen tips voor starters in 2020. Zó scoor jij je wereldse droomhuis [mijn ervaringen]

All the luck in the world, hotspot, Amsterdam - Map of Joy

Cottoncake

Cottoncake is al járen een altijd goed adresje. Oprichtsters Tessa Herwijnen en Jorinde Westhoff doen inkopen op gevoel en zetten zo een collectie neer die oogstrelend is om te zien. Van koffietafelboeken tot bijzondere accessoires. Ook leuk: bovenin gaan zitten voor koffie en een gezonde lunch.
1e van der Helststraat 76-hs

Cottoncake, hotspot, Amsterdam - Map of Joy

Woonshoppen in De Pijp? Dit zijn de leukste adresjes

Laat een reactie achter