Home Ibiza Woonstijl Ibiza: met deze tips en 30 producten haal je Ibiza in huis

Woonstijl Ibiza: met deze tips en 30 producten haal je Ibiza in huis

door Nathalie
0 Reacties

Altijd een vakantiegevoel in huis? Door de woonstijl Ibiza in je interieur toe te passen kan dat! Denk aan natuurlijke materialen, veel wit, maar ook kleurrijke en bohemian details. Alles wat de zon in je huis doet schijnen! In dit artikel over woonstijl Ibiza ontdek je hoe jij deze heerlijke sfeer in huis haalt en kun je direct online de leukste items shoppen.

Lees ook: 10x leuke en betaalbare accommodaties op Ibiza

Woonstijl Ibiza

Wat is woonstijl Ibiza?

Eigenlijk kun je wel stellen dat de Ibiza woonstijl staat voor een zomers gevoel in huis. De basis is licht en veelal wit, met veel meubels van vooral licht gekleurd hout en accessoires van natuurlijke materialen als katoen en linnen. Maar juist met de accessoires kun je als wilt vrolijke, kleurrijke accenten toevoegen.

Woonstijl Ibiza heeft behoorlijk wat bohemian invloeden. Met producten als kelimkussens, grote vloerkleden, stoelen en manden van rotan. Ook staat de Ibiza woonstijl voor het naar binnen halen van buiten. Strandvondsten als drijfhout en schelpen, maak ook planten in plantenhangers en in potten maken het geheel compleet.

Lees ook: Lang weekend Ibiza: de leukste plekken in een roadtrip route

Woonstijl Ibiza

Witte muren en veel hout

De Ibiza woonstijl creëer je het makkelijkst met een goeie basis. Dit doe je door je muren wit te verven en veel hout toe te passen in je interieur. Oud en vergrijsd hout doet het heel goed bij een Ibiza woonstijl. Het is extra mooi als het karakter van het hout zichtbaar is, denk hierbij aan knoesten en jaarringen. Je kunt hout in huis halen door te kiezen voor houten bijzettafels, een houten salontafel, houten krukjes en kasten.

Lees ook: 5x de allerleukste woonshops op Ibiza

Woonstijl Ibiza

Mixen met andere woonstijlen

Wat ik zó fijn vind aan de Ibiza woonstijl is dat het zich moeiteloos laat mixen met andere woonstijlen. Denk aan woonstijl Bali of woonstijl Marokko, maar zelfs met Scandinavische invloeden is het een mooie match! Dit komt doordat de basis zo rustig en neutraal is. Hierdoor past woonstijl Ibiza bij iedereen.

Lees ook: 10x food hotspots Ibiza

Woonstijl Ibiza

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Riita Sourander voor het Spaanse woonmerk Zocohome.

Shop de Ibiza woonstijl

Direct vanuit je luie stoel Ibiza in huis halen door online te shoppen? Bekijk de producten hieronder en sla je slag.

Woonstijl Ibiza: met deze tips en 30 producten haal je Ibiza in huis

Laat een reactie achter