Home accommodaties Twee hotspots in één: Wythe Hotel + Reynard

Twee hotspots in één: Wythe Hotel + Reynard

by Nathalie
5 comments

Twee hotspots in één. Het geweldig mooie Wythe Hotel biedt ook onderdak aan restaurant Reynard waar ik tijdens mijn laatste verblijf in New York heb geluncht. Een feest voor het oog, want wat een gaaf, industrieel gebouw en interieur heeft deze hippe hangout in Williamsburg, Brooklyn.

reynard-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury2Het restaurant is vernoemd naar de voor ons Hollanders welbekende Vos Reynaerde.

Ik viel als een blok voor de locatie en het interieur en heb daar gewoon een tijdje gelukkig zitten zijn. Raakte in gesprek met een ober die mijn sjaal uit Zweden die ik om had “Amaaaazing” vond en trots liet hij mij zijn eigen webshop met handgemaakte sjaals zien op zijn tablet. Alleen in Brooklyn ontmoet je zulke fijne spontane, creatievelingen. Als ik weer eens naar NYC ga sla ik zeker een gat in mijn budget voor een nachtje in dit hotel en een uitgebreid diner in het restaurant.

reynard-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury3

5 comments

Andrea 05/08/2014 - 08:16

Reynard gaat op mijn lijstje voor in november als ik weer naar NY ga!

Reply
Nathalie 05/08/2014 - 08:31

Leuk om te horen! You’ll love it 🙂

Reply
Peggy - Peggy's Pastime 06/08/2014 - 05:43

Oh super ! Dat is er eentje voor op de te doen-en-zien-wanneer-ik-terug-naar-NY-ga lijst

Reply
Vetexbart 29/08/2015 - 00:14

Deze ga ik zeker onthouden voor mijn trip in november! Bedankt voor de tip 🙂

Reply
Simone 24/02/2018 - 11:45

Nou het klinkt in ieder geval goed, dus op de lijst! (die natuurlijk alweer veel te lang begint te worden…..)

Reply

Laat een reactie achter