Twee hotspots in één. Het geweldig mooie Wythe Hotel biedt ook onderdak aan restaurant Reynard waar ik tijdens mijn laatste verblijf in New York heb geluncht. Een feest voor het oog, want wat een gaaf, industrieel gebouw en interieur heeft deze hippe hangout in Williamsburg, Brooklyn.

reynard-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury2Het restaurant is vernoemd naar de voor ons Hollanders welbekende Vos Reynaerde. Ik moet heel eerlijk bekennen dat je mij niet moet vragen naar de kaart (ik ben totaal geen foodie), maar ik kan wel zeggen dat de koffie goed is en de verse croissants heerlijk zijn. Ik viel als een blok voor de locatie en het interieur en heb daar gewoon een tijdje gelukkig zitten zijn. Raakte in gesprek met een ober die mijn sjaal uit Zweden die ik om had “Amaaaazing” vond en trots liet hij mij zijn eigen webshop met handgemaakte sjaals zien op zijn tablet. Alleen in Brooklyn ontmoet je zulke fijne spontane, creatievelingen. Als ik weer eens naar NYC ga sla ik zeker een gat in mijn budget voor een nachtje in dit hotel en een uitgebreid diner in het restaurant.

reynard-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury3

6 thoughts on “Wythe Hotel + Reynard, New York”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *